Tannlegene Stangeland og Sæle AS

God og trygg tannbehandling

Ring oss

55 31 66 18

Råd om tannhelse og tannregulering i Bergen

Vi er stolte av faget vårt og håper du vil føle deg velkommen i våre koselige lokaler i Marken 21. Huset er er over 100 år gammel og har vært tilholdssted for mange profesjoner gjennom tiden, men vi er de første tannlegene i huset. Vi flyttet fra Torvalmenningen til Marken og renovert huset i 2008 med nye røropplegg og ventilasjon.

 

Marken 21, et trehus fra 1890. Kontoret ble totalrenovert i 2008, men har beholdt sitt koselige gamle preg. Vi holder til i andre etasje med lett tilkomst fra hovedgaten i Marken. Marken er en gågate som starter ved politistasjonen og slutter ved hovedjernbanestasjonen. Den er derfor lett tilgjengelig både med offentlig kommunikasjon som buss til hovedbusstasjonen, bybane, tog eller parkering på bystasjonen.


Vi er tre tannleger og tre tannhelsesekretærer som skal gjøre vårt beste for at du skal få best mulig behandling. Vi bruker moderne utstyr og er fulldigitalisert. Moderne digitaliserte røntgenbilder gir minimal stråledose som er til beste for pasienten og for oss som jobber her. Med digitale modeller av tenner og foto kan vi vise utgangspunkt og ønsket resultat.


Vi har fokus på skånsom behandling i trygge omgivelser. Vi har også erfaring med behandling av pasienter med spesielle behov da Paul også er ansatt ved tannlegeskolen med ansvar for behandling av barn med blant annet leppe-kjeve-ganespalte.


Tannlegene

Vi er 3 tannleger på kontoret. Elisabeth og Paul er kjeveortoped og Annette er allmennpraktiserende tannlege. Vi er alle utdannet i Bergen. Vi utfører alt innen kjeveortopedi både på voksne og barn etter moderne teknikker og har sertifisering for INVISALIGN og INCOGNITO.

Ring oss når du har spørsmål angående tannregulering i Bergen!

Hjemmeside opprettet av